DS: De brændte chancers kamp mod Middelfart

image Brændt straffespark i det 56. minut. Foto: Palle Herløv.
Af HIF Kommunikation
10. august 2024 kl. 17:08

ELITE - Skud på stolpen, forsøg på saksespark, misset straffespark og lige-ved-og-næsten et utal af gange.

Det var de brændte chancers kamp, da HIF's førstehold i danmarksserien lørdag måtte nøjes med 2-2 mod MB & BK fra Middelfart.

Gæsterne fra den fynske side af Lillebæltsbroen kom først på måltavlen, men Hedensted fik udlignet efter pausen ved Frederik Andersen, som brugte hovedet.

Herefter blev det 1-2 til Middelfart, men Kristian Skovbjerg afsluttede et flot angreb med at udplacere den unge keeper, der efterfølgende måtte se de grønne spillere stå i kø for også at passere ham. Det brændte gevaldigt på, men de sidste marginaler manglede, da der blev sparket på stolpen og forbi målrammen, ligesom der allerede i starten af anden halvleg var blevet misbrugt et straffespark.

SE BILLEDERNE: HIF - Middelfart (Facebook)

Nu er vi i gang, og det var fedt at se drengene på Mosens græstæppe igen. Der var debut til Magnus Rasmussen, Mathias Kubel, Silas Valbak og Theo Laursen.

Næste kamp er ude mod Horsens FS søndag den 17. august kl. 13.00.

Mål:
35' 0-1 Mathias Bak Eriksen
57' 1-1 Frederik Andersen
64' 1-2 Andreas Marxen
73' 2-2 Kristian Skovbjerg

Udskiftninger:
55' Filip Højgaard ind Mathias Kubel ud
55' Tobias Lund Jensen ind Viktor Hem Harpøth ud
67' Silas Valbak ind Victor Kubel ud
87' Theo Laursen ind Frederik Andersen ud