Menu

DS: Sur søndag med nul points på kontoen

image "Kaptajn Kubel" bragte HIF på 0-1 i det 14. minut. Foto: Palle Herløv.
Af HIF Kommunikation
18. august 2024 kl. 15:30

ELITE - HIF's førstehold i eliteafdelingen løb ind i sæsonens første nederlag, da det søndag på udebane mødte Horsens FS.

2-1, stod der på måltavlen, da dommeren fløjtede af. Hedensted kom ellers godt fra start med en scoring fra Victor Kubel i det 14. minut. Mads Gude headede bolden hen til Kubel efter et hjørnespark.

Horsensianerne fik dog udlignet kort efter ved Nicolai Johansen og sikret sejren ved Joachim Nielsen med 10 minutter tilbage af første halvleg.

- Vi har haft for vane at spille tætte kampe mod Horsens FS. Dog virker det til, at de har overtaget mod os i de seneste par opgør. Den her kamp endte så desværre også ud til de gules fordel, da vi i store dele af første halvleg havde svært ved Horsens' megen bevægelse i nye positioner, siger assistenttræner Kenneth Qvist.

- Ved deres scoring til 2-1 svigtede offside-fælden desværre, og Horsens lykkedes med en bold i dybden, der blev sendt afsted mod Schytte i målet. Deres spiller var uselvisk og lagde den fint på tværs til en holdkammerat, der nemt kunne trille bolden ind.

- I anden halvleg vidste vi, at HFS ville gå kolde, og de kom også til at stå og tage imod det ene HIF-angreb efter det andet. De holdt dog stand, og vi måtte gå slukørede fra banen. Vi har en tendens med, at vi først for alvor begynder at spille fodbold, når vi kommer bagud, og det må vi få arbejdet på på træningsbanen.

- En anden tendens er, at vi savner lidt skarphed og kynisme, for med lidt god vilje kunne vi snildt have lavet flere mål. Så, det var en rigtig træls søndag, men vi ser allerede frem til næste weekends kamp.

Næste kamp er hjemme mod Tarup/Paarup lørdag den 24. august kl. 13.30.

HIF's startopstilling:
16. Alexander Schytte (m)
2. Magnus Rasmussen
4. Victor Kubel (c)
5. André Givskov
7. Mathias Kubel
10. Kristian Skovbjerg
12. Denis Fazlagic
15. Mads Gude
17. Filip Højgaard
18. Tobias Lund Jensen
20. Theo Laursen

På bænken:
1. Benjamin Fransberg (m)
8. Viktor Hem Harpøth
13. Harun Cerimagic
14. Thomas Eisner
19. Silas Valbak

Mål:
14' 0-1 Victor Kubel
16' 1-1 Nicolai Johansen
36' 2-1 Joachim Nielsen

Udskiftninger:
62' Viktor Hem Harpøth ind Theo Laursen ud
70' Thomas Eisner ind Kristian Skovbjerg ud
80' Silas Valbak ind Mathias Kubel ud

Luk