Menu

S2: Andetholdet starter med en sejr og erklærer sig for favorit til oprykning

image Kasper Jensen scorede målet til 1-2 i overtiden. Foto: Palle Herløv.
Af HIF Kommunikation
13. august 2024 kl. 22:07

ELITE - Tirsdag aften skulle serie 2-holdet i aktion for første gang i sæsonen, og det startede godt med en sejr på 2-1 ude mod Seest Boldklub.

Cheftræner Kenneth Qvist siger efter kampen, at han ikke lægger skjul på, at HIF er klar til at tage favoritværdigheden på sig i den her sæson.

- I overensstemmelse med truppens ambitioner er der kun én ting, der tæller, og det er en retur direkte tilbage til serie 1, siger han til hedenstedif.dk.

- Præmierekampe er altid lidt anderledes, og den her var ingen undtagelse. Vi styrede tingene fuldstændigt i første halvleg, og kun på grund af lidt uskarphed og personlige fejl var stillingen 1-1 ved pausen.

- I anden halvleg smed vi initiativet lidt, og jeg synes, vi manglede energi inde på banen, som gør, at vi ikke kommer i de rigtige positioner til at modtage boldene i fordelagtige positioner. Det var noget af det, vi gjorde rigtig godt i første halvleg.

- De sidste 25 minutter blev ren powerplay mod Seest, som forsøgte at fjerne alt rytme i spillet. Jeg tror, at hvis dommeren havde stoppet uret, hver gang bolden blev sparket ud af banen, havde vi skullet spille 20 minutter mere. Heldigvis kunne vi efter et fremragende indlæg fra Noah til Kalle, der smukt stangede bolden ind, grine lidt af det efterfølgende.

- Det er første gang, jeg har gutterne samlet sådan for alvor, og jeg er meget positiv over deres arbejdsiver og gå-på-mod. Nu kan vi efter en lang ferie begynde at arbejde lidt mere ind i interne relationer i det nye system, og så er det dejligt igen at have Dupont til rådighed for truppen. Derudover træder Nicolai Kofoed også til efter lidt pause fra fodbold. Måske der pludselig dukker en overraskelse mere frem i løbet af ugen, lyder det fra Kenneth Qvist.

Næste kamp er hjemme mod Vejle FC søndag den 17. august kl. 15.00.

HIF's holdopstilling:
1. Benjamin Fransberg (m)
2. Kasper Bode
3. Aron Ingi Thorkelsson
4. Noah Bisgaard
5. Andreas Sahlertz
6. Valdemar Brogaard
7. Mathias Højslev
8. Theo Laursen
9. Mohammed Kazemi
10. Leonard Kosak
11. Kasper Jensen
12. Nicolai Astrup Jensen
13. Niklas Dupont
14. Tobias Lund Jensen

Mål:
23' 1-0 Nikolai Zederkop (straffespark)
27' 1-1 Theo Laursen
91' 1-2 Kasper Jensen

Udskiftninger:
45' Leonard Kosak ind Kasper Jensen ud
64' Valdemar Brogaard ind Niklas Dupont ud
64' Mathias Højslev ind Aron Ingi Thorkelsson ud
76' Kasper Jensen ind Andreas Sahlertz ud

Luk