Menu

Trænersetup i eliteafdelingen er fuldendt: Kenneth Qvist ny cheftræner for S2

image Foto: Palle Herløv.
Af HIF Kommunikation
09. juli 2024 kl. 10:35

SENIOR - HIF har lavet en aftale med Kenneth Qvist om at gøre ham til andetholdets nye cheftræner.

Det oplyser sportschef Alex Nørlund til hedenstedif.dk.

- Det er en vigtig udvikling for hans personlige trænerambitioner, at han på et tidspunkt skal stå i spidsen for sit eget hold. Nu har han haft en periode, hvor han har været assistenttræner på førsteholdet i danmarksserien, og derfor er det naturligt at tage det her skridt som det næste. Vi har haft en god snak med Kenneth om, hvordan han udvikler sig bedst muligt i forhold til hans egne ambitioner fremadrettet, siger Alex Nørlund og beskriver "Q" som en rigtig "firmaets mand".

Kenneth Qvist kommer nemlig ikke kun til at have med andetholdet at gøre. Han vil fortsat sideløbende have en vigtig rolle på førsteholdet, hvor han tager med til kampe for at hjælpe cheftræner Johnny Mølby og den øvrige stab.

- Tanken bag det er, at vi må erkende, at nye trænere udefra altid er interessante at få ind, fordi de kommer med nye øjne på tingene. Vi må til gengæld også sige, at der har manglet kontinuitet på andetholdet igennem en periode. Derfor har vi kigget ind i den her model, som jeg tror, bliver en klar forstærkning. Det betyder, at Kenneth kan gå ned og implementere de ting, der bliver arbejdet med på danmarksserien til glæde for spillerne. Han kan lave det samme system, så spillerne har lettere ved at arbejde sig opad. Og generelt blive et bedre bindeled mellem klubbens to bedste hold, siger Alex Nørlund.

- Jeg synes, vi er kommet langt med det her arbejde de seneste to-tre år. Vi står utrolig stærkt som en samlet enhed, men det kan aldrig blive for godt. Så vi har en stor forhåbning om, at det her bliver virkelig, virkelig godt.

Kenneth Qvist får glæde af Kristian Bendixen som assistent.

- Det giver den kontinuitet, som vi håber, kan løfte det hele til et nyt niveau igen. Jeg ser det her som en klar styrkelse, hvor vi rykker endnu tættere sammen, og i den proces skal vi fortsat også lægge på for at udvikle vores U19-afdeling, siger Alex Nørlund.

Luk